Band

SF-2017-IND-Laura-#1 Komende uit het noorden van onze prachtige provincie, is dit de nachtegaal die bezongen wordt in het Limburgse volkslied. Immer enthousiast en een patent op ambiance. Van ACDC tot Adele en terug. Ain’t nothing she can’t do! Ladies and gentlemen, in the lead: Miss Laura!
Onze kruising tussen Angus Young en Slash, die de lead guitar voor zijn rekening neemt. In een encylcopedie vind je naast het woord solo zijn foto. Als hij bijna in trance is gekomen, kun je hem letterlijk met zijn ogen toe zien spelen. Uit Beverlo op lead guitar: Niels SF-2017-IND-Niels-#1
SF-2017-IND-Jurgen-#1 Life ain’t a thing without a beat! Als keteldrummen een kampioenschap zou kennen, zou deze man regerend kampioen zijn. Een drumstel groot of klein, je gelooft je ogen niet als je ziet wat de man erachter ermee doet (wij trouwens ook niet). Uit Zonhoven onze need for a beat: Jurgen.
Eentje is geentje, dus gingen we voor twee gitaristen. Dit exemplaar combineert ritme met een dosis energie en enthousiasme die balanceert op het randje van gevaar voor de voksgezondheid. Maar geen zorgen … zolang er een plank met zes snaren voorhangt is hij best onder controle te houden. Niet alleen de tweede gitarist maar tevens de tweede die uit Diepenbeek komt! On rythm guitar: Tom. SF-2017-IND-Tom-#2
SF-2017-IND-Kenneth-#1 Geen huis zonder stevige bas(s)is. De grootste van de bende met de laagste noten. Of veel noten op zijn zang… te zeggen dat hij Laura ook hier en daar ondersteunt met de nodige tweede stemmen. If you need a bass, a backing vocal or both… call this man. Aan de bas, from Diepenbeek city: mister Kenneth!

Comments are closed